25 augustus 2012

Ongeplande Zomerbreak.

Noemen we het een zomerbreak of zware verwaarlozing? Ik laat het aan jullie. Al meer dan 2 maanden heb ik niets op mijn blog geplaatst. 
Hoe dat komt? Laat ons zeggen dat ik in het persoonlijke leven veel heb 'meegemaakt'. Een verhuis, veranderen van job, een een beslissing om terug te gaan studeren in september, waardoor het bloggen nogal op de achtergrond is geraakt. Ik heb zelfs nog een langbeloofde Give away te versturen aan de winnares. 

En eens dat dit allemaal een beetje op zijn pootjes terecht kwam ben ik aan het stikken geslagen, want ik had me nogal impulsief ingeschreven voor de Beparkte Oplage voor morgen en ik had dus een kraampje te vullen. Een beetje meer tijd was welkom geweest, maar ik heb toch genoeg voor een klein gezellig en gevuld kraampje. Ik zou zeggen, kom allemaal eens langs!

En na dit weekend neem ik de draad van het bloggen weer op (te beginnen met een verslagje van de markt) en verdiep ik me in het lezen van al jullie blogs, want zelfs dat heb ik al weken niet meer gedaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten