27 september 2012

De nieuwe start.

Twee jaar geleden stopte ik met studeren zonder mijn opleiding af te maken en begon ik te werken. Een dik half jaar geleden begon het te kriebelen om toch terug te beginnen en na wat twijfelen werd de knoop doorgehakt. 

Vorige week was het dan eindelijk zover: ik begon aan de opleiding Kleuteronderwijs. Al begon het niet echt goed... Ik was namelijk 2 uur te laat op de onthaaldag. Of nee, dat is misschien niet helemaal correct. Ik was perfect op tijd volgens mijn berekeningen, maar ik had me van uur vergist. Ik was namelijk overtuigd dat ik er om 11u moet zijn en bleek dus niet juist. Resultaat: ik arriveer als het onthaalmoment net gedaan is. 

Nu ben ik iemand waarbij het concept 'stress' niet echt van toepassing is. Maar op dat moment werd ik toch een ervaring rijker. Gelukkig was mijn moeke (mama) in de buurt om me even op te peppen*. Ik hoef jullie waarschijnlijk niet te zeggen dat ik mijn uurrooster 748 keer heb nagelezen om toch zeker niet te laat te komen op de eerste les.

Voor het vak 'Motorische competenties', moeten we 9 circustechnieken aanleren. We krijgen de basis op school en moeten dan thuis verder oefenen tot we het onder de knie krijgen. De eerste techniek die we moeten leren jongleren met balletjes. Aangezien ik er geen in huis heb en mijn appels nogal beschadigd geraken, ga ik er morgen zelf maken van ballonnen. Ik zal wat foto's trekken en hier op mijn blog smijten. 

Jongens toch, wat een lange inleiding om gewoon te vertellen dat er een tutorial komt voor jongleerballetjes :).


* Neen, ik neem mijn mama niet mee naar school om mijn handje vast te houden. Ze werkt toevallig vlak naast de faculteit waar ik les heb. 

4 opmerkingen:

 1. Spannend zeg, zo opnieuw gaan studeren! Voor jongleren zou ik heel erg moeten oefenen hoor, ik zou waarschijnlijk buizen daarvoor. :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig is het maar een klein onderdeeltje, maar ik moet ook nog veel oefenen hoor :)

   Verwijderen
 2. oooh dat klikt bekent in de oren de circus dingen ! zit je toevallig op karel de grote hogeschool?
  Ik doe daar ook kleuteronderwijs :)

  BeantwoordenVerwijderen