29 januari 2012

Birthday-weekend!

Ik heb een geweldig weekend achter de rug. Het was het eerste weekend sinds lang dat ik niet moest werken. Vrijdag was ik jarig en ik vond dat een mooie gelegenheid om een paar dagen verlof te nemen. Het was puur genieten! 

Het begon donderdag met een uitstapje naar Oostende met het lief. Een wandeling op de dijk met prachtige regenbogen, een gokje placeren in het kursaal een gezellige treinreis terug en een 'serenade' op de Grote Markt. Vrijdag heerlijk uitslapen en 's avonds uit eten met het lief, schoonpapa en de kids. Zaterdag ben ik dan gaan stof-shoppen en lunchen met mijn zusje en in de namiddag gaan bowlen met de kinderen, ik doe dat namelijk heel graag, ook al ben ik nog nooit gewonnen :).
En vandaag is de familie komen eten. Het was een vermoeiend weekend, maar het deed enorm deugd. Maar morgen is mijn laatste vrije dag en dan doe ik lekker niets!

Ik heb voor mezelf een feestrokje gemaakt, dat ondertussen al is uitgeroepen tot lievelingsrok. Het past me perfect (het patroon is een A-lijn dat ik zelf op maat heb getekend), mooie stof van bij Vermiljoen en de afwerking is tot in de puntjes in orde. Let niet op de kreuken, ik heb het namelijk al een paar dagen aan en het waaide toen de foto getrokken werd.


3 opmerkingen:

 1. Een leuk verjaardagsweekend, je hebt ervan genoten.
  Proficiat met je verjaardag en je mooie rokje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hieperdepiep hoera voor jou! en wat een mooi rokje zeg! Je weekend lijkt me ook heeeeeeeeeeeeeeeerlijk om eens te doen! zalige dingen die je hebt gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat met je verjaardag, je kan er maar van genoten hebben! Ferm rokske.

  BeantwoordenVerwijderen