8 januari 2012

Geflockt!

Eerst en vooral wil ik jullie een heel gelukkig nieuwjaar wensen, met veel creativiteit en geluk in kleine hoekjes. En natuurlijk een goede gezondheid!

Ik had veel plannen op naaigebied voor kerst, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn naaimachine al een maand niet meer heb aangeraakt en is de lijst nog steeds even lang als toen. Ik maakte wel zelf kerstkaartjes, maar daar heb ik geen foto van getrokken dus die krijg je niet te zien.

En dan nu tot de essentie van de zaak: er lagen 2 zelfgemaakte cadeautjes onder de kerstboom, ik flockte namelijk voor elk van de kids een t-shirt.


S. is momenteel helemaal into 'Skylanders'. Ik hou niet echt van die commercie op kinderkleding, overal staat wel Cars of Spiderman op tegenwoordig. 
Maar we vonden de logo'tjes van skylanders wel mooi gedaan, dus die mochten toch op het t-shirt komen. H. heeft er een avond aan zitten knippen en snijden, want ik heb het geduld niet om al die ieniemienie stukjes te knippen.F. is in de ban van paarden. Ze beweert heel goed te kunnen paardrijden ('t kind heeft naar mijn weten nog nooit op een paard gezeten), want haar vriendin heeft uitgelegd hoe het moet. Dus zij kreeg een paard op haar t-shirt.

 

2 opmerkingen: