12 maart 2012

#wijvenweek: Beautyqueen in het diepst van mijn gedachten.

Dat begint hier al goed, het is nog maar het eerste thema en ik heb geen idee wat ik daarover kan schrijven. Ik ben namelijk geen beautyqueen, zelfs niet in het diepst van mijn gedachten. Natuurlijk zie ik er graag goed uit, maar veel moeite doe ik er ook niet voor, dat neemt allemaal zoveel tijd in beslag. 

Schmink bijvoorbeeld. Ik gebruik dat dus praktisch nooit, en dat mag je dus letterlijk nemen 1 keer in de maand is dus al veel. En als ik het gebruik is het enkel mascara. 'Maar Janne, waarom toch?' Ik zal het jullie eens vertellen. Ik ben een blonde, bleke met blauwe ogen. En als ik dan eens probeer me wat op te maken zie ik er eerder uit als een drag queen en laat dat nu niet de bedoeling zijn. Al heeft dat ook veel met onkunde te maken :). 

Benen scheren, nog zoiets. Ik doe dat dus praktisch nooit, als ik er een gemiddelde op zou moeten plakken zou ik zeggen om de 2 weken in de zomer en om de maand of anderhalve maand in de winter. 'Maar Janne, loop jij dan rond als een baardaap?' Wel nee, zoals ik al zei ben ik blond en tel daar nog eens bij dat ik niet zo behaard ben. Als ik mijn benen dan scheer is het eerste stoppeltje pas te zien na een week ofzo, en dat is dan zo lichtgekleurd dat geen kat dat ziet.

Ik ben de voorbije 2 jaar welgeteld 4 keer naar de kapper geweest, en daarvoor was het ook weer zeven jaar geleden (Ik had haar tot aan mijn achterste). Juwelen draag ik ook bijna nooit, ten eerste mag dat niet op het werk en ten tweede ontsteken mijn oren steeds als ik oorbellen draag. Spijtig vind ik dat, want er zijn zoveel mooie oorbellen in de wereld. Langs de andere kant is het dan weer goed voor de portemonnee. 

En ik ga eerlijk zijn, ik ben nogal aan de luie kant 's ochtends. Dat gaat hier bij mij van rol uit bed, poets de tanden en vertrek.
Maar ik kan wel enorm genieten van een heerlijk oliebadje of een saunake, dus badolie zal hier altijd wel te vinden zijn. En een ander 'beautyproduct' dat hier steeds aanwezig is is aftersun, want dat bleek velleke van mij doet niet mee aan bruinen, verbranden daarentegen dat kan het goed!

En als je nu denkt dat ik eruitzie 'gelijk nen draak', met harige benen, gespleten haar tot aan mijn schedel en wallen tot aan mijn kin. Dan zullen we eens afspreken zodat ik je kan tonen dat naturel ook goed kan zijn!

1 opmerking: